Ralph Lauren

Ralph Lauren is een zeer bekend merk, bijna iedereen heeft wel eens van het merk gehoord. Het merk staat bekend om zijn chique en elegante kleding met het bekende paardje wat het logo van het merk is. De naam Ralph Lauren Polo komt voort uit zijn eerste winkel die hij Polo noemde. Vandaar dat het merk tot op de dag van vandaag nog steeds Polo Ralph Lauren wordt genoemd, of simpelweg Ralph Lauren. Het merk heeft als missie om de stijl van Amerikanen opnieuw uit te brengen en te verbeteren en om daarnaast kwalitatief goede producten te kunnen leveren. Daarbij is het ook de missie van het merk om mensen uit te nodigen samen dromen waar te maken.

Product

Het merk Ralph Lauren heeft een groot aanbod aan kledingstukken voor iedereen. Zo kun je kiezen voor een Ralph Lauren polo dat natuurlijk ideaal is voor de warme zomerdagen. Kies voor een witte chino van het merk ralph lauren en combineer deze bijvoorbeeld met een witte polo, en je krijgt een prachtige outfit. Ook kun je er uiteraard voor kiezen om een mooie polo te combineren met een lekker trui voor in de wat koudere dagen.

Ontwikkeling

Het merk Ralph Lauren, en de iconische Ralph Lauren polo, heeft veel ontwikkelingen mee gemaakt. Zo leek het in de jaren 90 bijvoorbeeld dat het merk failiteit zou gaan, echter is dit niet gebeurt doordat er diverse investeerders zijn gekomen en het merk ook een grote ontwikkeling heeft gemaakt op het gebied van collectie. Zo kunnen mannen, vrouwen en zelfs kinderen kiezen uit een groot aanbod van diverse kledingstukken van het merk. Ook heeft het merk een aanbod van diverse producten voor in huis, zoals verf, accessoires en ook heeft het merk een aanbod van banken. De eerste winkel van Ralph Lauren is opgericht in 1981 op de bond street in London, en inmiddels is dit uitgebreid tot vele vestigingen wereldwijd.